Levert hacobo.nl ook aan Particulieren?

Ja www.hacobo.nl levert ook aan particulieren gebruikers . Om precies te zijn leveren wij aan wederverkopers, zakelijke gebruiker en particulieren.

Ons assortiment is echter wel gewijd aan de zakelijke gebruiker. Producten die niet voldoen aan onze standaard worden geschrapt uit het assortiment.

Dus bent u als particulier net als wij veeleisend als de zakelijke gebruiker dan zit u bij ons goed!

 

Zijn een bedrijfsnaam en BTW nummer verplicht om in te vullen?

Nee dit is geen vereiste.

Ik word niet doorgeschakelt naar ideal! 

Een enkele keer lukt het niet om door te schakelen naar ideal om de betaling te voldoen. Mocht dit gebeuren dat nemen wij contact met u op. Wij zorgen dat u alsnog uw betaling kunt voldoen en uw bestelling succesvol kan worden afgerond.  

Ik heb een dringende vraag na 20:00 uur. Wat nu?

Voor dringende vragen kunt u altijd bellen of een Whats app bericht sturen naar 06-27231761. Wij zullen als wij in de gelegenheid zijn u vragen tot 22:30 beantwoorden.

 

Wanneer zijn jullie leveringsdagen?

De dagen dat bestellingen aankomen zijn : Dinsdag, woensdag, Donderdag, Vrijdag en Zaterdag.  Bestellingen die wij optvangen op Zaterdag, Zondag en Maandag worden maandag weer verstuurd!

 

Hoe weet ik of mijn bestelling word verzonden?

Bij verzending ontvangt u automatische een e-mail dat uw pakket is verzonden. U kunt er vanuit gaan dat uw bestelling onder voorbehoud de volgende dag word geleverd door Post NL!

 

Wij van hacobo.nl sturen voorraadproducten voor 16:00 uur op werkdagen besteld dezelfde dag op. In 90% van de gevallen lukt het de vervoerder deze de volgende dag te verzenden. Echter de vervoerder heeft de mogelijkheid deze bestelling ook na 48 uur te leveren. Dit is overmacht en hier kunnen wij niets aan doen.

Met vriendelijke groet .

Team hacobo.nl