www.hacobo.nl biedt diverse betaalmethoden aan.  We hebben gekozen voor een aantal bekende en veilige betaalomgevingen. Met deze methoden bent u als klant verzekerd van optimaal betaalgemak in een uitstekend beschermde omgeving.

Ideal.

Ideal is een betaalmiddel die iedereen ondersteund met internet bankieren.Ideal is geen centraal elektronisch betaalsysteem maar enkel een verzameling van afspraken met banken en transactie organisatie. Het voordeel van dit betaal middel is dat u altijd 'in samenwerking' bent met uw eigen bank.Onbegrensd betalen ondersteund door uw eigen bank dat is Ideal. Uit cijfers blijkt dan ook dat 60% van de consumenten voor het laatst betaalde met Ideal.

Overboeking ( per bank).

Overboeken houdt in dat u niet vanuit onze webshop wordt doorverwezen naar een van onze internet betaalmethoden. U dient u betaling zelf over te maken door middel van internetbankieren of overschrijvingsformulieren. Er dient echter wel rekening te worden gehouden met een vertraging met betalen. Gemiddeld duurt een overboeking 3 tot 4 dagen langer dan betalen met ideal. De oorzaak van deze vertraging is een mogelijke bank tot bank overschrijving.

MasterCard.

MasterCard is een betaalmiddel die vaak geaccepteerd word bij webwinkelsen daardoor uiteraard ook op www.hacobo.nl. Het voordeel van deze kaart is dat deze niet alleen in nederland geaccepteerd word. Verder heeft u als klant beschikking over krediet om direct aankopen te kunnen doen wanneer dat u iets nodig heeft. MasterCard biedt met een aankoopverzekering een extra garantie voor als uw bestelde product binnen 90 dagen gestolen word of beschadigd raakt.

Visa.

Visa is een betaalmethode die word geaccepteerd bij www.hacobo.nl. Visa is een betalings en technologie bedrijf. Visa heeft echter zelf geen kaarten maar laat deze uitgeven door banken en andere instellinge. Het voordeel van Visa is dat u extra beveiligd bent door een Visa verified code. Daarnaast geeft Visa extra garantie bij : Niet afleveren van uw bestelling, Beschadiging van producten bij levering of dat u iets heel anders binnen krijgt dan dat u werkelijk besteld heeft. Uiteraard hoeft u zich geen zorgen te maken op www.hacobo.nl

Mister Cash.

Mister Cash is een vergelijkbaar betaalmiddel als ideal. In Nederland is Ideal het betaalmiddel en in Belgie is Mister Cash het betaal middel. Door deze keuze kunnen wij klanten ui Belgie hetzelfde gemak bieden als onze Nederlandse klanten.

 

Wij van hacobo.nl hopen u een extra inzicht te hebben gegeven in de diverse betaal mogelijkheden, de reden waarom dat we hiervoor gekozen hebben. Wij wensen u als klant veel en veilig online winkelplezier.