Onderdelen 1 tot 12 van totaal 386

 

 

  • Vragen? 0167-567090
  • Gratis verzending

Klantenscore: 9,3 / 10 op basis van 112 beoordelingen

Onderdelen 1 tot 12 van totaal 386

 

Elektrisch Gereedschap

Dewalt is al jaren bekend om zijn zeer hoge kwaliteit en duurzame producten. Dewalt is daarom ook een favoriet bij elke professional. Met zijn ruime assortiment van onder andere Accugereedschappen, Boormachines, Zaagmachines, Frezen en nog veel meer levert Dewalt voor elke klus de juiste gereedschappen.

Alle Dewalt producten zijn voorzien van een CE-Keurmerk en voldoen aan de zeer strenge Duitse GS-Normen. Wij van hacobo.nl zijn ook tevreden dat wij Dewalt aan ons assortiment hebben kunnen toevoegen. Samen met de producten van Dewalt kunnen wij u als onderneming voorzien van kwaliteit producten voor een lage prijs.

Het kan zijn dat wij bepaalde types niet in ons assortiment hebben opgenomen. Mocht u toch opzoek zijn naar een bepaalde type dan raden wij u aan om een e-mail te sturen naar info@hacobo.nl dan zorgen wij dat u een vrijblijvend offerte ontvangt voor het desbetreffende product.

Mocht uw DEWALT product binnen 12 maanden na aankoop onderhoud of reparatie behoeven, dan kunt u deze erkzaamheid gratis laten uitvoeren in onze Service dienst. Daarvoor moet een bewijs van aankoop worden voorgelegd. Arbeidsloon is inbegrepen. U hebt recht op 1 gratis onderhoud per machine. Accessoires en onderdelen zijn van deze bepaling uitgesloten, tenzij zij gebreken vertonen die door de garantiebepalingen worden gedekt.

 

Mocht uw DEWALT product binnen 12 maanden na aankoopdatum defect raken als gevolg van materiaal- en/of constructiefouten, dan garandeert DEWALT kostenloze vervanging van alle defecte onderdelen, of van de gehele machine – zulks te onzer beoordeling - mits:

• Het product niet onjuist is gebruikt
• Het product alleen tekenen van normaal gebruik vertoont
• Het product niet is gerepareerd door onbevoegden
• Een bewijs van aankoop wordt getoond
• Het product volledig, met alle toebehoren wordt aangeboden
• Het product van een CE-label is voorzien

 

Snelle afwerking van reparaties
Wij beseffen goed dat tijd geld is en dat u uw gereedschap dus zo snel mogelijk weer wilt kunnen gebruiken.