Betaalmogelijkheden

Betaalmogelijkheden

 

Hacobo.nl biedt diverse betaalmogelijkheden aan. We hebben gekozen voor een aantal bekende en veilige betaalomgevingen. Met deze mogelijkheden bent u als klant verzekerd van optimaal betaalgemak in een uitstekend beschermde omgeving.

 

IDEAL

IDEAL is een betaalmiddel dat iedereen ondersteunt met internetbankieren. Het voordeel van dit betaalmiddel is dat u altijd 'in samenwerking' bent met uw eigen bank. Onbegrensd betalen ondersteund door uw eigen bank, dat is iDEAL. Uit cijfers blijkt dan ook dat meer dan de helft van de consumenten betaalt met iDEAL.

OVERBOEKING (per bank)

Overboeken houdt in dat u niet vanuit onze webshop wordt doorverwezen naar een van onze internet betaalmethoden. U dient uw betaling zelf over te maken door middel van internetbankieren of overschrijvingsformulieren. Er dient echter wel rekening te worden gehouden met een vertraging in de betaling. Gemiddeld duurt een overboeking 3 tot 4 dagen langer dan betalen met iDEAL. De oorzaak van deze vertraging is een mogelijke bank tot bank overschrijving.

MASTERCARD

MasterCard is een betaalmiddel dat vaak geaccepteerd wordt door webwinkels en uiteraard ook door ons. U heeft als klant de beschikking over krediet om direct aankopen te kunnen doen wanneer u iets nodig heeft. MasterCard biedt met een aankoopverzekering een extra garantie voor het geval dat uw bestelde product binnen 90 dagen gestolen wordt of beschadigd raakt.

VISA

Visa is eveneens een betaalmethode die wij accepteren. Het voordeel van Visa is dat u extra beveiligd bent door een Visa verified code. Daarnaast geeft Visa extra garantie bij het niet afleveren van uw bestelling of beschadiging van producten bij levering.

Mister Cash

Mister Cash is te vergelijken met iDEAL en wordt gebruikt in België. Door deze keuze kunnen wij klanten uit België hetzelfde gemak bieden als onze Nederlandse klanten.